Gospel Boost Zangavond

regio: Midden Nederland

voor: (gospel)koren, projectkoorzangers, meeluisterende gospel liefhebbers

Gospel Boost. Samen willen we de gospel sector in NL een Boost geven. Waarom? Omdat onze passie voor gospelmuziek ons verbindt en de drive is om deze muziek de plek te geven in de muziek- en cultuursector die het verdient.

Omdat we zo uitkijken naar het moment waarop we weer zonder regels en beperkingen met elkaar kunnen zingen, gaan we alvast heerlijk aan de slag met het organiseren van een eerste evenement in het kader van Gospel Boost. Voor jullie de kans om lekker te zingen11 en kennis te maken met dit nieuwe concept. Te connecten met elkaar, nieuw of juist bekend repertoire te zingen, of misschien wel kennis te maken met een koor in je regio wat matcht met jou. Ons doel is om jullie bij elkaar te brengen, zodat we met elkaar genieten, maar dat het ook het begin is van meer onderlinge connectie, samenwerking en groei. Pak als koor je kans om jezelf te presenteren in de regio. Haal als projectkoorzanger je hart op door weer heerlijke harmonie毛n te zingen met gave gospelnummers. Het is jullie moment om te shinen, met zn allen, voor jezelf en met elkaar.

Het plan is simpel: wil je meedoen? Meld je aan! Kom je met het hele koor? Meld je aan! Wil je partner, familie of vrienden mee, maar willen ze luisteren in plaats van zingen? Meld je aan! Simpeler kan het toch niet? 馃檪

Wij zorgen voor een fijne locatie, de support van geweldige solisten, backing en muzikale begeleiding, een lekker hapje en drankje en een swingende afterparty. Jij hoeft alleen maar te komen en te genieten.

Programma

Wijzigingen voorbehouden

19:30 Deuren open Inloop, socialiseren, welkomstdrankje
19:50 Zaalindeling Indeling van koorzangers, plaatsnemen
20:00 Welkomstwoord Start programma, huishoudelijke mededelingen
20:10 Opwarm sessie Stemmen opwarmen met gastdirigent/docent/artiest
20:20 Gospelzang blok1 1ste Blok gezamenlijke gospelzang
20:50 Sociale zitpauze Korte zitpauze, bediening drankje en hapje
21:00 In de Spotlight Mini interviews & akoestisch optreden per koor
21:15 Gospelzang blok2 2de Blok gezamenlijke gospelzang
21:45 Special affaire Speciaal programma-onderdeel
21:55 Afronding Dankwoord, afronding zanggedeelte
22:00 Gospel Afterparty Afterparty gospelmix met DJ Andr茅 Accord
- napraten, netwerken, einde

Details

Datum
Lees hieronder de ‘Status Update‘ onder ‘Roadmap’ voor meer info over de datum
Venue
Lees hieronder de ‘Status Update‘ onder ‘Roadmap’ voor meer info over de locatie
Deelname / entree
Deelname en kaartverkoop start na het behalen van het benodigde aantal ‘Toezeggingen‘ en succesvolle begroting. Zie ‘Roadmap’ voor meer info

Crowdpowered Roadmap

Status voortgang organisatie van het evenement, op basis van onder andere jouw medewerking en hulp

1 | Voldoende Stemmen verzameld
Voor dit concept zijn er al genoeg stemmen verzameld van ge茂nteresseerde deelnemers/bezoekers. Bedankt!
2 | Reserveren van Venue's & Data
Vervolgens reserveren wij venue’s / locaties en optionele data voor uitvoering van dit evenement
3 | Registratie Toezeggingen
Binnenhalen van het benodigde aantal toezeggingen om dit evenement te realiseren, v贸贸r de gestelde deadline
4 | Begroting rond krijgen
Samenwerken aan de begroting, inclusief crowdfunding en sponsor-mogelijkheden. Help mee!
5 | Start Kaartverkoop
Na succesvolle begroting start de kaartverkoop en regelen wij de laatste voorbereidingen
6 | Uitvoering Evenement
Succesvolle uitvoering van dit evenement, enjoy the experience!
Minimaal 75 toezeggingen nodig
18 sep ’21 Om dit evenement definitief te kunnen realiseren en de kosten per persoon betaalbaar te houden hebben we minimaal 75 of meer toezeggingen nodig, in aanvulling op onze inspanningen om de budgettering rond te krijgen. Laat ons daarom met je toezegging zo gauw mogelijk weten dat je van plan bent mee te doen / aanwezig te zijn. Thanks!
Image
Opties gereserveerd
15 sep ’21 Bedankt voor alle stemmen, wensen en gegeven feedback om dit concept te organiseren. Aan de hand van de laatste covid-ontwikkelingen en het vervallen van de 1,5 meter regel maken we naar verantwoordelijke en realistische stappen en hebben we alvast een aantal data en locaties gereserveerd.
Gospel Boost Zangavond
April ’21 Met het stilvallen van alle culturele activiteiten tijdens de pandemie maken we met BlackGospel Experience een transitie naar een 8 koppige gospelformatie en starten we met een doelgerichter aanbod voor projectkoorzangers en (gospel)koren. Zo is het concept van Gospel Boost ontstaan, dat doelgerichter invulling geeft aan het hoofddoel van ons voormalig regiokoor-gebaseerde BlackGospel Experience, namelijk gospel in NL voedingsbodem geven en jong en oud laten genieten van dit swingend amerikaans koorgenre. Met Gospel Boost brengen we ondersteuning, samenwerking en empowerment voor gospelkoren en de (gospel)koren-sector in Nederland.

We zijn erg enthousiast over de eerste serie activiteiten van Gospel Boost, waarvan het nieuw uniek concept ‘Gospel Boost Zangavond’ een invulling is op de wensen, feedback en verzoeken van koorzangers en het gemis van faciliterende gospelinitiatieven in Nederland. Een goed georganiseerd zangevenement voor koren, individuele projectkoorzangers en ook luisterend publiek is welkom. We kijken uit naar het moment dat we weer samen kunnen zingen, klappen en swingen en gaan we dit avontuur graag aan met jou.

Nu jij!

Definitieve realisatie van dit evenement is afhankelijk van het aantal geregistreerde toezeggingen en eventuele crowdfunding, v贸贸r de gestelde deadline(s)

Help daarom mee in de realisatie van dit evenement

Hieronder lees je hoe je met een paar simpele stappen ons enorm helpt om dit evenement definitief te kunnen realiseren:
Get involved!
Jouw hulp is nodig

Registratie toezeggingen

Uitleg over toezeggingen

Je vindt dit initiatief erg leuk. En omdat je het graag wil bijwonen of aan wilt meedoen, wil jij natuurlijk dat wij het definitief 茅n succesvol organiseren. Dat bereik je door ons zo gauw mogelijk te laten weten dat je van plan bent mee te doen / aanwezig te zijn, namelijk via je toezegging. Op basis van het minimaal aantal toezeggingen wordt het definitief georganiseerd.

De details
Benodigd aantal toezeggingen
Minimaal: 75 | Dit evenement kan pas definitief doorgaan bij minimaal dit aantal ingezonden toezeggingen, v贸贸r de gestelde deadline
Datum evenement
Gereserveerde Datum: .. – .. – .. | Afhankelijk van het aantal toezeggingen en succesvolle budgettering wordt dit evenement gehouden op deze datum.
Venue evenement
Gereserveerde Locatie: .. | Afhankelijk van het aantal toezeggingen en succesvolle budgettering zal dit evenement hier plaatsvinden
Deadline Toezeggingen
Deadline: .. – .. – .. | Om dit evenement te kunnen organiseren is het minimaal aantal toezeggingen nodig v贸贸r deze deadline.
Indicatie deelnamekosten
Individuele deelname volwassen: afhankelijk van de budgettering en het aantal toezeggingen streven wij ernaar de deelnamekosten tussen 15,- en 20,- per persoon te houden.
Individuele deelname jeugd: Voor jeugdigen houden we nader te bepalen gereduceerd tarief aan
Deelname hele koren: Koren die zich als deelnemend koor aanmelden krijgen afhankelijk van aantal deelnemende koorleden kortingen tot max 40% per koorlid.

Help ons met je toezegging

1
Stap 1: Je toezegging indienen
Klik hieronder op de button ‘Ja, ik kom’ – vul vervolgens de gevraagde gegevens, opties en je voorkeuren in – en klik op opslaan.
Tip: Log eerst in (optioneel) | Maak het je helemaal makkelijk door eerst in te loggen zodat je al je toezeggingen en gegevens makkelijk kunt beheren.
2
Stap 2: Stay up to date
Ontvang de belangrijke updates over de voortgang en doorgang van dit event en wat je nog meer kunt doen om dit te helpen realiseren.
Tip: met je ingelogde account kunt je achteraf ook al je toezeggingen in je profiel overzicht aanpassen, en je gegevens bijwerken

[tribe_tickets_rsvp post_id=”14056″]